Novo! Parfums de Marly - Haltane

25. 05. 2022.

Amber Niche fotografija

Jedan od brandova koji su od samog otvorenja Amber Niche Store-a u centru Rijeke na vrhu ljestvice favorita je Parfums de Marly. Istančane formule, vrhunski niche parfemi, dizajn bočica i prepoznatljivost, ovo su parfemi o kojima se priča! Svaki novitet privuče pažnju i lako pronađe put do vaših domova ili kao poklon vama bitnim osobama. Nema sumnje da će i Haltane oduševiti! 

Kao i sva imena kreacija Parfums de Marly, Haltane je odabrao Julien Sprecher i više se radi o evokaciji nego o doslovnoj interpretaciji. Bio je inspiriran živahnim temperamentom. 

Tajanstven je, elegantan i karizmatičan. 

Sve kreacije Parfums de Marly odlikuju se najfinijim sastojcima, a oni koji su odabrani za Haltane iznimno su rijetki i profinjeni. Kompozicija se također ističe svojom složenošću i iznimnom suptilnošću. Te kvalitete čine Haltane sofisticiranim mirisom koji će zavesti muškarce u potrazi za elegantnim i jedinstvenim mirisom, ali i stručnjake za niche parfeme.

Haltane muškarac je gentleman koji vješto balansira klasikom i suvremenim načinom života, on je otvoreni hedonist, sklon sofisticiranosti i estetici. Privlačan je  i slojevit, uzima najbolje od života, ima samopouzdanja i zna da savršen parfem održava njegov karakter i imidž. 

A Haltane je odličan odraz gentlemena današnjice! 

Dođite ga upoznati, čekamo vas u Amberu!

Amber Niche fotografija