O nama

Amber Niche Store jedinstvena je beauty oaza na Kvarneru. Niche parfemi, brendovi za njegu kose i kože oplemenili su ponudu Rijeke, ali privlače sve one koji u Rijeku dolaze poslovno ili turistički. Niche parfemi su posebna vrsta mirisa, odlikuje ih neobičan i unikatan sastav te su na beauty sceni Hrvatske sve popularniji.

Atraktivna lokacija u neposrednoj blizini rijetko sačuvanog srednjovjekovnog spomenika u gradu, Kosog tornja odaje da je Amber mjesto koje njeguje ljubav prema povijesti, kulturi, umjetnosti. A prava umjetnost krije se u bočicama parfema koje smo godinama proučavali i upoznavali te smo posebno sretni što smo prvi put donijeli ekskluzivnost niche koncepta u Primorsko-goransku županiju.

Amber Niche fotografija

Interijer odiše luksuznom notom, ali i ugodom kako bi se naši posjetitelji i kupci osjećali dobrodošlo dok otkrivaju svijet niche proizvoda.

Amber je jedan od popularnih sastojaka niche parfema, amber je završna nit koja sve savršeno spaja u cjelinu, upravo je tako vaš i naš Amber Niche Store savršen spoj svijeta parfema, skincare i haircare proizvoda te kupaca kojima pružamo prijateljski pristup i profesionalnu uslugu.

Amber Niche fotografija

Zavirite u svijet Niche parfema koji će vas zavesti svojim mirisom

Naša vizija

Naša je vizija predstaviti kupcima i posjetiteljima magičan svijet niche parfema, probuditi ljubav prema sebi kroz vrhunske brendove, biti mjesto inspiracije kad tražite savršene darove drugima ili jednostavno želite ugoditi sebi.

Ljubav prema životu i sebi počinje ritualima u kojima apsolutno uživamo i ta je esencija utkana u sva naša nastojanja.

Amber Niche fotografija

Brendovi