Liquides Imaginaire ima parfeme s kojima ćete proživiti dubinu ljeta!

26. 06. 2022.

Amber Niche fotografija

Ključ u svijet imaginacije, simbolični parfemi s emocionalnom snagom, brend je nastao 2012. godine i spoj je umjetničke crte Philippea di Mea i poslovnog karaktera Davida Frossarda. Cilj je bio kreirati parfeme koji će imati dublju notu, s ovim parfemima ponirete u svoju osobnost, dajete si priliku da putujete duhovnim, mističnim i senzualnim osobinama svoga jedinstvenog karaktera.

Poznato vam je već da niche brendovi imaju specifične priče, intenzivne poruke i jedan duboki smisao. Nova kolekcija parfema unosi nas u morske dubine, priziva toplinu ljeta. Osobni pečat i mistika ljetnih dana u kapljicama parfema uz koje ljeto postaje prava radost i mir. Ljepota življenja nadahnuće je brenda koji parfemskim kreacijama poručuje da je u redu istaknuti se, biti svoj i biti sretan. 

Svoja tri parfema ukratko opisuju:

Sirenis is the breath.
Navis is the flotation.
Abyssis is the depth.

Upoznajte Sirenis, Navis i Abyssis u Amberu. Toplinu ljetnih dana začinite razgovorima o savršenim parfemima u samom centru Rijeke! A nakon što vam rado istaknemo sve novitete, upoznamo vaše želje, pronaći ćemo onaj parfem po kojem ćete pamtiti ljeto 2022. godine! 

Amber Niche fotografija