Electimuss London parfemi u Amberu

17. 03. 2022.

Amber Niche fotografija

Novitete svi vole! Jako nas raduje što iz mjeseca u mjesec u Amber dolaze muškarci i žene te imamo priliku dijeliti ljubav prema niche parfemima. Vesele nas svi koji se vraćaju, vesele nas i oni koji dolaze prvi put, a vesele nas i sve prilike u kojima otkrivamo bitne novosti! Jedna od zadnjih je novi brend na našim policama!

 

Misija tima je kreirati parfeme koji vole, za ljubitelje parfema koji u kapljicama taže i cijene najbolje od kvalitete, kreativosti i individualnosti. Nadahnuće su pronašli u antičkim vremenima, da budemo precizniji - u Rimu. Bila su to vremena kad su parfemi bili jako popularni, a velebno carstvo, mitologija i to doba velika su inspiracija dizajnerima Electimuss parfema.

 

Rimljani su uvijek težili lijepim i finim stvarima, skupljali su parfemska ulja, kreirali formule. Electimuss slijedi isti trag, poštujući tradiciju i unoseći inovaciju.

Uz priču u bočicama parfema, moramo se osvrnuti i na impozantna pakiranja. Prezentacija je jako bitna. Estetizirane bočice vrlo su precizno izrađene, imaju dodir Rimske arhitekture i simbolike i jednostavno pakiranja izgledaju - impozantno!

 

Iza ove luksuzne niche kuće parfema kriju se tri osobe, brend je osnovan 2015. godine i svake godine postaje sve dominantnije ime na niche sceni.

 

Sigurni smo da će vas se ovi parfemi dojmiti. Dođite ih upoznati u Amber Niche Store-u, u Rijeci!

 

Amber Niche fotografija