Egzotika Amouage parfema čeka vas u Amberu

25. 04. 2022.

Amber Niche fotografija

Samo najbolji sastojci iz cijelog svijeta dovoljno su dobri da budu dijelom Amouage niche parfema.  Iza njih kriju se najbolji i svjetski poznati parfumeri iz Pariza, Ženeve, New Yorka… 

Svaki parfem pomno je kreiran kako bi nadopunio kolekciju poznatog brenda poštujući tradiciju, integritet i vrijednosti na kojima je brend utemeljen. 

Amouage danas ima klasike koje vole muškarci i žene u brojnim zemljama, a koje vole i naši kupci! 

Stoga nam je posebno drago kad se naša Amouage kolekcija popunjava. Čak četiri nova parfema čekaju vas na našim policama kako bi ovoga proljeća pronašli nove favorite!

 

Crimson Rocks je unisex parfem koji ima poseban začin, zamislite onaj osjećaj mira kad osvojite vrh? 

Ashore unisex parfem donosi onaj osjećaj blagostanja kad je sunce na sredini neba, ljeto u zalasku i živite čaroliju svih osjetila.

Enclave donosi svježinu koja traje zauvijek i osjećaj koji želite da potraje. 

Meander istražuje osjećaj svježine i potpune radosti u prirodi i kretanju. 

 

Pozivamo vas da posjetite Amber Niche Store u centru Rijeke, naše će ljubazne djelatnice predstaviti brend koji prati egzotičan dodir Orijenta. Uz pravi parfem svaki početak dana ima novu energiju i osjećaj!  Upoznat ćemo vas sa parfemima koji su izvrstan odabir svakoga proljeća. Pronađite parfem koji će vas opisivati ili pronađite savršen poklon za vama dragu osobu. 

Čekaju vas police ispunjene parfemima koji su kreirani sa znanjem, ljubavi i pažnjom! 

 

 

Amber Niche fotografija