Clive Christian ima priču i savršene parfeme

16. 05. 2022.

Amber Niche fotografija

 Tvrtka Clive Christian, vuče tradiciju iz doba kraljice Viktorije, da budemo konkretniji od trgovine luksuznih korzeta i parfema Crown koju je 1872. američki trgovac William Thomson otvorio u Londonu. Kraljica Viktorija bila je njegova najslavnija i najvažnija  klijentica. Jedan od najpopularnih parfema brenda Clive Christian,  „1872" nosi ime po godini osnutka Crowna. 

Brend je preuzeo vrijednosti i istančan pristup izradi parfema koji su danas svjetski poznati!

Bezvremenski klasici, intenzivne, eksluzivne i formule s dugotrajnim efektom donose formule koje i naše kupci obožavaju. Ovo je super prilika da napomenemo kako Clive Christian brend vole i brojne poznate osobe, mediji uvijek prvo vole istaknuti Sir Eltona Johna, a i glumica Katie Kolmes za vjenčanje s Tom Cruisem nosila je kapljice engleskog brenda.

Vjerojatno ste primijetili da svi niche brendovi naglasak stavljaju na rijetke i kvalitetne sastojke. Kod Clive Christian tima to je još izraženije! 

Tradicionalna izrada, integritet sastojaka koji se skupljaju diljem svijeta, samo najbolje od najboljeg dovoljno je dobro da se pronađe u CC bočicama!

A mi imamo zanimljive novitete - 𝐉𝐮𝐦𝐩 𝐮𝐩 𝐚𝐧𝐝 𝐤𝐢𝐬𝐬 𝐦𝐞!

Stigla su nam dva savršenstva! S potpisom Clive Christian,  ovi parfemi imaju jednu posebnu refreshing notu, senzualnost i karizmatičnost!

Istovremeno razigrani i ozbiljni, slatki i odlučni, Clive Christian parfemi pravi su predstavnici niche vrijednosti koje je ovaj snažan brend utkao u sve svoje bočice! 

Ecstatic ili Hedonistic, pitanje je sad?

A na sva pitanja i nedoumice spremno ćemo odgovoriti u našoj parfemskoj oazi u centru Rijeke. Amber Niche Store dom je najboljih parfema, mjesto susreta i dijeljenja dojmova i očaravajuća oaza iz koje uvijek odlazite nadahnuti, sretni i naravno - mirisni!

 

Amber Niche fotografija