Očarani novim parfemom! Fanfare za nju i njega!

06. 07. 2023.

Amber Niche fotografija

Predstavljamo vam Fanfare by Thameen, novi i zavodljivi parfem koji nadmašuje tradicionalne granice. Kreirao ga je poznati parfumer Bruno Jovanovic, ovaj citrusni aromatični parfem namijenjen je kako ženama, tako i muškarcima. Fanfare je lansiran 2023. godine, a inspiraciju je pronašao u legendarnoj vvjetnoj tržnici u Covent Garden-u, mjestu kreativnosti i transformacije. 

U ovom blogu istražit ćemo čarobni svijet Fanfare, istražujući njegove note, jedinstvene karakteristike i viziju koja stoji iza njegova stvaranja.

Otkrivanje harmonične simfonije mirisa: Fanfare je olfaktorno remek-djelo koje harmonično miješa različite note kako bi stvorila očaravajuće iskustvo mirisa. Otvara se živahnom eksplozijom gornjih nota nerolija, limuna, bergamota i cvjetnih nota, stvarajući osvježavajući i stimulirajući osjećaj. Ove citrusne i osvježavajuće note postavljaju temelje za izvanredno putovanje koje nas očekuje.

Kako se miris razvija, srednje note vermuta, bobica kleke i ružmarina dodaju sofisticirani twist kompoziciji. Ovi biljni elementi unose aromatični i biljni karakter, pružajući dubinu i složenost mirisu.

Na kraju, Fanfare se smiruje u svojim očaravajućim baznim notama koje uključuju vetiver, mošus i pačuli. Ova kombinacija dodaje senzualan i zemljan dodir, ostavljajući zavodljiv trag koji se zadržava na koži.

 Fanfare je reinterpretiran kao kolonijski eliksir koji nudi suvremenu varijaciju klasične kolonjske strukture. Bruno Jovanovic vješto uvodi nijanse koje dodaju slojeve intrige i sofisticiranosti u ovu vremenski neizbježnu kategoriju parfema. Rezultat je izvanredna aroma koja istovremeno odiše elegancijom i modernošću. 

 

Fanfare potražite u Amber Niche Store-u, u samom centru Rijeke.

 

Amber Niche fotografija