Novi Amouage parfemi!

05. 02. 2023.

Amber Niche fotografija

Najviše nas veseli najaviti novitete! Amber Niche Store na svojim policama ima svjetski poznati brend Amouage. Internacionalni luksuzni brend osnovan je 1983. u Omanu,  a prepoznatljivi parfemi vrlo su lako svojom snagom, ljepotom i ekskluzivnom notom zaveli Riječanke i Riječane. 

Jednostavno je, ove je parfeme lako obožavati!

AMOUAGE PURPOSE

Purpose je šamansko buđenje, miris osjećaja mira, pronalaženja svojih korijena, potpunosti. Oštar bergamot zapljuskuje vas poput propuha ledenjačkog zraka. Osjećate hladan stisak ružičastog papra, blagi trnci pimento bobica u prstima i tamjan koji sažima vašu prošlost i budućnost. Duboki udah ispunjava vaša pluća žestokim i zadimljenim mirisom pješčanog vetivera i  ruže čiji istrošeni duhanski akcenti ukroćuju napetost između zemljanog papirusa i svilenog dodira sandalovine. Purpose je dubok parfem, parfem koji ima svrhu.

Parfumer: Quentin Bisch

 

AMOUAGE SEACH

Priča o pokušaju i dosezanju, o životu koji pobjeđuje sjenu. Priča o… potrazi.

Search bilježi muževnu energiju otpornih umova koji se ne boje boriti protiv svoje unutarnje tame kako bi postali svoj ideal. Isprva je to bljesak limuna, ludo vibrantan i svijetao, upečatljiv poput munje usred noći. Lepršave note limete, živahne i kreštave, ubrzo izlaze, spojene s metalnim zevom mandarine, njezinim kožnim okusom i gorčinom.

Parfumer: Alexis Grugeon

 

AMOUAGE GUIDANCE

Guidance je delikatna snaga ženstvenosti. Očaravajuća i nova interpretacija Amouage trijade ruže, tamjana i ambergrisa, Guidance se čita kao pjesma, miriše kao zagrljaj i djeluje kao mudra riječ. Parfem koji će zasigurno pronaći svoje mjesto na vašim policama i u vašoj očaravajućoj svakodnevici.

Parfumer: Quentin Bisch

 

AMOUAGE LINEAGE

Pjesma slanog tamjana, mineralne topline i ljetnih meditacija, Lineage je miris putovanja daleko od doma kako biste se približili sebi. San dalekog. Suncem okupani horizonti, prazne zemlje, mineralni miris sečuanskog papra, pulsirajući sjaj đumbira i dašak morske vode koji sve skupa miriše na obećanje oslobađanja od svijeta. Lineage je ljupko samoostvarenje.

Parfumer: Karine Vinchon-Spehner

 

 

Tražite parfem koji vas najbolje karakterizira? Tražite parfem za poklon? 

Posjetite Amber Niche Store u centru Rijeke. Ljubazno i detaljno ćemo vas se posvetiti kako bi vas uveli u zavodljiv svijet niche parfema! 

 

Amber Niche fotografija