Amouage Secret Garden

18. 03. 2024.

Amber Niche fotografija

Svemir Amouage brenda oduvijek je obuhvaćao raznolike krajolike koji oduzimaju dah. Od teritorija knjižnične zbirke koji pomiče granice, do složenog carstva izuzetnih dodataka, svaki aspekt kreativnosti odražava brojne mogućnosti koje nudi umjetnost parfumerije. 

 

Zbirka Secret Garden zauzima poseban položaj u ovom rijetkom prostoru. 

Od svog početka 2016., bio je to poziv na ulazak u uzvišenu jedinstvenost estetike mirisa Amouage. Toplinom i otvorenošću, parfemi kolekcije uhvatili su istinski duh ženstvenosti u modernoj ženi, radujući se u svoj njegovoj inspirativnoj složenosti. Sada, nakon formiranja jasnog stilskog profila, Amouageov Secret Garden je ponovno zamišljen i oživljen, spreman za daljnja putovanja kreativnog istraživanja. Kako bi obilježili ovu prigodu, potpuno nova skladba, Love Delight, pridružuje se kolekciji – ukusna kreacija koja dodaje još jednu primamljivu dimenziju izrazu ženstvenosti kvarteta.

 

  O AMOUAGEU

Amouage je neovisna omanska kuća visokih parfumerija poznata po stvaranju nekih od najfinije izrađenih parfema na svijetu. Osnovana u Sultanatu Oman 1983. godine kao "Dar kraljeva", kuća je redefinirala arapsku umjetnost parfumerije i stekla globalnu reputaciju po donošenju inovativne modernosti i istinske umjetnosti u sve svoje kreacije. Majstorski odajući počast svojoj baštini, Amouage je jedinstven spoj Istoka i Zapada koji definira avangardnu ​​raskoš. Danas izražava suvremenu veličanstvenost Omana, povijesnog trgovačkog središta za tamjan širom svijeta, sa zadivljujućim i primamljivim zbirkama koje govore sofisticiranoj, samouvjerenoj i pronicljivoj klijenteli koja je dobro putovala i traži nešto uvjerljivo dragocjeno, izvanredno i osobno, svaki dan. Amouage kreacije očarale su globalnu publiku i sada su dostupne u blizu 100 zemalja diljem svijeta.