AMBER BLACK DRESS EVENT

27. 11. 2021.

Amber Niche fotografija

Amber Niche Store jedinstvena je beauty oaza u samom centru Rijeke. Prije točno godinu dana predstavili smo svjetski poznate niche brendove, a lijepa obljetnica obilježena je na prigodan način - Amber Black Dress okupljanjem koje je spojilo popularni Black Friday i sam rođendan! Niche parfemi, brendovi za njegu kose i kože unijeli su svježinu u ponudu grada, a nastojanja Amber tima prepoznali su kupci svih generacija koji ne kriju oduševljenje interijerom i cijelom konceptom. 

U godinu dana rada, Amber je ugostio Riječanke i Riječane, ali i brojne kupce koji dolaze iz Istre, s otoka, iz Zagreba i ostalih dijelova Hrvatske kako bi se upoznali s filozofijom niche brendova i pronašli karakterni parfem koji odgovara njihovoj osobnosti.

Amouage, Parfums De Marly, Clive Christian, Eight & Bob, Initio Parfums Prive, Fragrance du Bois i drugi brendovi kroz svoje parfeme donose  snažne emocije, evociraju sjećanja, bude senzualnost, a savršena su ideja i za nadolazeće blagdane.

Hvala svima koji su prepoznali naš rad, nastojanja i ljubav prema čarobnim parfemima, posjetite nas na našoj adresi i dopustite da vas zavedu parfemi s pričom i emocijom!